Schipaanboord Verzekeringen en Advies

Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Bureau mr. de Bruin

Van harte welkom bij Bureau de Bruin!

Ons kantoor houdt zich bezig met financiële en juridische dienstverlening en doet dat al sedert 1991. Wij staan bekend om een no-nonsense aanpak. Wij leveren diensten en producten die zinvol, transparant en betaalbaar zijn en vooral: waar u zich goed bij voelt.

Dat geheel doen we met heldere financiële afspraken vooraf en met Voorwaarden van Dienstverlening. Zo komen wij beide nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij volgen de ontwikkelingen binnen de markt voor financiële dienstverlening op de voet en passen ons daar regelmatig op aan.

HFPB

Dankzij onze jarenlange ervaring in de financiële sector en onze certificering zijn wij voor u een betrouwbare en deskundige partner. Wij werken proactief en met korte lijnen.

Sterk Financieel Advies

Ben jij op zoek naar het beste financieel advies? Ik kan jou daar aan helpen. Ik ben Iris van Dijk en heb al meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector.

Ik wil jou het advies geven wat je verdient. Ik ben creatief in het bedenken van oplossingen. Ik hou van uitdagingen en ga dan ook elke uitdaging aan. Ik ben een specialist in het beoordelen van zakelijke cijfers. Ik ga elke uitdaging aan en ben creatief in het bedenken van oplossingen op maat.

Veel mensen zijn op zoek naar een goedkope hypotheek met de laagste maandlasten, maar is dat altijd het beste advies?

Graag tot ziens,

Iris van Dijk