Over ons

Wij zijn onafhankelijke financiële dienstverleners in verzekeringen, hypotheken en bancaire diensten en onze kantoren zijn sterk verweven met de lokale en regionale samenleving. Onze beroepsgroep is een stabiele factor in de financiële sector en de dienstverlening wordt door alle partijen als uiterst waardevol gewaardeerd.

Kantoren zijn goed bereikbaar en adviseurs en kantoorpersoneel wonen in de buurt van de klanten. Ze spreken de taal van de regio en zijn bekend met het wel en wee van de bewoners in een dorp of een stadsdeel. Betrokkenheid in het werkgebied is één van de pijlers waarop onafhankelijk advies is gebaseerd.

Onafhankelijke adviseurs zijn al tientallen jaren dé financiële dienstverleners waarmee consumenten en ondernemers zaken doen. Vertrouwen en integriteit speelt een belangrijke rol in het persoonlijke contact, maar uiteraard ook kennis van zaken wordt vakkundig met klanten gedeeld.

Kortom….. als onafhankelijke adviseur in verzekeringen, hypotheken en bancaire diensten zijn wij er trots op dat wij in onze regio van dienst kunnen zijn!

Wij nodigen u uit om met ons contact op te nemen om uw dossier door te nemen of om kennis te maken. Bel of e-mail gerust!